Prices

Portrettfotografering

Under portrettfotografering fokuserer jeg på å fange særegenhetene til den som fotograferes. Portrettfotografering varer 60 minutter, og inkluderer 5 bildefiler levert digitalt.

Denne fotograferingen passer fint for de som ønsker å ta bilde av et barn, ta gravidbilder eller portretter til ønsket bruk. 

2250

kr

Some Svalin-06896.JPG

Konfirmasjonsfotografering

Konfirmasjonen er den unge voksnes store dag, og bildene som tas skal reflektere hvem konfirmanten er. Under fotograferingen er det stort fokus på samspill og å ha det gøy. Fotograferingen varer i opptil 90 minutter, og inkluderer 5 bildefiler levert digitalt. 

Konfirmasjonsfotograferingen bookes for en annen dag enn selve konfirmasjonen for å sikre at konfirmanten er avslappet og at man får tatt de bildene man ønsker uten å måtte stresse gjennom fotograferingen. 

2600

kr

Skjerm-00681.jpg

Nyfødtfoto

Under nyfødtfotografering bruker jeg ekstra tid, og fokuserer på å fange stemningen i hjemmet etter det nye familiemedlemmet er på plass. Jeg setter av 90 minutter, og prisen inkluderer 5 bildefiler levert digitalt

Det er verdt å merke seg at måten jeg tar nyfødtbilder på er mer dokumentarisk enn oppstilt. På den måten ivaretar man de fine øyeblikkene i eget hjem rett etter den nye sjefen i huset har ankommet. 

2800

kr

skjerm AH-08733.jpg

Gruppe/familiefoto

Hva er vel bedre enn å ha kvalitetsbilder av din egen familie, vennegjengen, eller en forsamling mennesker du elsker? Jeg har egne pakkepriser for grupper. 

2 - 6 mennesker koster 2500,-

7 - 12 mennesker koster 3000,-

Ta kontakt for pris!

2500-3000

kr

skjerm SeilandExplore-05406.jpg

Pristillegg

Ønsker du å fortsette litt lengre med fotograferingen, eller kjøpe noen ekstra bilder utover de bildene som er inkludert i fotograferingen?

Dette er pristilleggene:

  • + 5 ekstra bilder levert 500,- 
     

  • + hver  nye påstarta halvtime 500,-
     

  • + helgetillegg 500,-

skjerm SeilandExplore-0061.jpg